Bli medlem i Helsingfors Släktforskare

Klicka här för att göra din medlemsansökan

Egen lokal

HSF har en egen klubblokal vid Dragonvägen 10 i Helsingfors / Munksnäs, ingång från gården.

Föreningslokalen inrymmer mötesrum och bibliotek.

Registerbeskrivning

Registerbeskrivning
för medlemsregistret.
Läs mer

Bank

Aktia

Helsingfors Släktforskare​ r.f.
IBAN: FI0940553950001800
BIC: HELSFIHH

Inloggning med lösenord

Föreningens medlemmar kan skapa ett eget lösenord genom att 'klicka' på 'Glömt lösenordet?'. Skriv därefter in din e-postadress (den som meddelats föreningen) i den ruta som kommit upp på skärmen och 'klicka' på 'Skicka'. Därefter kommer en e-post till din e-postlåda med information om hur du skapar ditt lösenord.

Verksamhet

Föreningens verksamhet omfattar månadsmöten med föredrag, studiecirklar om aktuella ämnen, publikationer samt studieresor och -besök. Studiecirklar ordnas för läsning av gamla handstilar och handledning ges i släktforskningens grunder och datateknik inom släktforskning.

Publikationer

Publikationsverksamheten omfattar medlemstidskriften Släktforskaren, som utkommer två gånger om året och utgåvor i bokserien Uppsatser.

 

Medlemmar

Helsingfors Släktforskare har 230 medlemmar som har släktforskning, personhistoria och allmän historia som gemensamt intresse.

Uppdaterat 15.10.2023

Genealogiska Samfundet i Finland

Genealogiska Samfundet i Finland håller medlemsmöten med föredrag i Vetenskapernas hus, Kyrkogatan 6, Helsingfors. Föredragen är öppna för allmänheten och rekommenderas för HSF:s medlemmar. Läs mer

 

HSF är medlem i